Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi
02.05.2019

TRT Radyo Günlerinde NEÜ GSF Standı da Yer Aldı

TRT ev sahipliğinde, Konya Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla Konya’da düzenlenen “TRT Radyo Günleri” için açılan stantlarda Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) standı da yer aldı.

Sinema-Tv, Geleneksel Türk Sanatları, Grafik, İç Mimari ve Çevre Tasarımı, Resim Bölümü ve Seramik Bölümü Öğretim elemanları ve öğrencileri stantta hem fakülte hem de bölümleri ile ilgili katılımcıları bilgilendirdi. Alanları ile ilgili performans sergileyen akademisyenler ve öğrencileri protokol üyeleri ilgi ile takip etti.

Her bölümün kendini tanıtma imkanı bulduğu küçük sergiler de ziyaretçilerden tam not aldı. Vatandaşlar Güzel Sanatlar Fakültesinin Konya’daki sanatın gelişmesinde önemli bir payının olduğunu ifade ederek fakültenin etkinliklerini ilgi ile takip ettiklerini dile getirdi.