Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi
05.03.2018

Kalite ve Strateji Çalıştayı Yapıldı

Üniversitemiz Kalite ve Strateji Çalıştayı Gebze TÜBİTAK Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsünde (TÜSSİDE) gerçekleştirildi. Dekanımız Prof. Dr. Ahmet ÇAYCI’nın da katıldığı Çalıştayın açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, öncelikle Zeytin Dalı Operasyonunda ve terörle mücadelede hayatını kaybetmiş şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şifa ve yakınlarına da sabır dileklerinde bulundu. Eski ve yeni fakülteleri ile yeni bir yapılanma içinde olan Üniversitemizin, eğitimde kaliteye de önem verdiğini ifade etti.

Üç gün süren Çalıştay da Üniversitemizin kalite anlayışı, KİDR raporu ve stratejik plan hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Üniversitemizde eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetleri ile idari hizmetlerinin değerlendirilmesi ve kalitesinin geliştirilmesiyle ilgili çalışmalar yapıldı.