Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi
13.04.2017

YRD.DOÇ. DR. NURETTİN ŞAHİN SULUBOYA ÇALIŞTAYI VE ÖĞRENCİ SERGİSİ

YRD.DOÇ. DR. NURETTİN ŞAHİN SULUBOYA ÇALIŞTAYI VE ÖĞRENCİ SERGİSİ (10.04.2017)

Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Resim iş Eğitimi ABD ve  Necmettin Erbakan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gazi Üniversitesi, Gazi Eğitim Fakültesi Resim İş Eğitimi ABD Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Nurettin Şahin ve öğrencilerini misafir etti.

Yrd.Doç.Dr. Nurettin Şahin, düzenlenen workshop’ta öğrencilerimize suluboya tekniği hakkında bilgi verdi. Fırça, boya ve farklı materyallerin kullanımı konusunda tecrübelerini bizlerle paylaşan Şahin, farklı doku elde etme konusunda farklı yöntemler de gösterdi.

Workshop’un ardından Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Resim İş Eğitimi ABD öğrencilerinin eserlerinin bulunduğu bir sergi düzenlendi. Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mehmet Kırbıyık, Dekan Yardımcıları Prof.Dr. İsa Korkmaz, Prof.Dr. Muhittin Dinç, Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Prof.Dr. Melek Gökay ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Mustafa Kınık sergi açılışını gerçekleştirdiler. Sergide öğrencilerin karakalem, guaj boya ve kolaj teknikleriyle yapılan eserleri sergilendi.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı olarak Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Resim İş Eğitimi ABD Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Nurettin Şahin ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Resimler için TIKLAYINIZ: