Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi
25.07.2023

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavı Aday Listeleri ve Tarihleri

Seramik Bölümü Aday Listesi

Önemli Not: Seramik Bölümü Özel Yetenek Sınavı 26 Temmuz 2023 Çarşamba  Saat 09:00 da yapılacaktır.

Grafik Bölümü Aday Listesi

Grafik Bölümü Engelli Aday Listesi

Önemli Not: Grafik Bölümü Özel Yetenek Sınavı 26 Temmuz 2023 Çarşamba  Saat 11:30 da yapılacaktır.

Resim Bölümü Aday Listesi

Resim Bölümü Engelli Aday Listesi

Önemli Not: Resim Bölümü Özel Yetenek Sınavı 26 Temmuz 2023 Çarşamba Saat 15:15 da yapılacaktır.

Önemli Not:

Özel Yetenek Sınavı; Temel Yetenek Sınavı ve Branş Sınavı oturumları peş peşe yapılacaktır.
** Adaylar her 2 oturuma aynı salonda ve aynı oturma düzeninde katılacaktır.
*** 2 oturum arası 15 dakika mola verilecektir.
**** Adaylar cep telefonu ve benzer cihazlar ile binaya kesinlikle alınmayacaktır.
***** Sistemsel yaşanan aksaklıklardan dolayı bazı adayların sınav giriş belgelerinde sınav yeri fakültenin eski adresi olarak görünmektedir. Tüm bölümlerin özel yetenek sınavları KÖYCEĞİZ YERLEŞKESİ’nde yapılacaktır. Adaylar sınav belgelerinde yer alan eski adresi gözardı edebilirler. Konum bilgisi ilanın devamında yer almaktadır.

KONUM İÇİN TIKLAYINIZ