Diş Hekimliği Fakültesi
08.05.2018

Kozağaç Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Özel Eğitim Uygulama Merkezi Ağız ve Diş Sağlığı Taraması

Üniversitemiz ve Konya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile oluşturulan Gezici Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği, hizmete Meram ilçesinde bulunan Kozağaç Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulunda yaptığı Ağız ve Diş Sağlığı taraması ile devam etti.

Fakültemiz öğretim üyeleri, Dr. Öğrt. Üyesi Ahmet Ertan SoğancıDr. Öğrt. Üyesi Hazal Özer, Araştırma görevlileri, Dt. Gökçen Şahin, Dt. Duygu Özcan ve son sınıf öğrencilerimizin de katıldığı diş taramasında okuldaki özel eğitim gören öğrencilerin diş kontrol ve muayeneleri yapılarak, öğrencilerin mevcut ağız ve diş sağlığı hakkında öğretmen ve ailelerine bilgi verildi.

Kozağaç Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu Müdürü, Durmuş Ali Ergüven, Müdür Yardımcıları Mehmet Ergün ve Ahmet Köroğlu Gezici Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği’nin yapmış olduğu ziyaret ve tarama faaliyetinden memnuniyetlerini bildirerek özel eğitim gören öğrencilerde ağız ve diş sağlığı taraması için böyle bir hizmetin sunulmasından dolayı teşekkürlerini ilettiler.