ONLINE RANDEVU

Online randevu sistemini kullanarak   Pedodonti (Çocuk Diş Hekimliği)  için görüntülü randevu alabilirsiniz.

Online tele triaj sistemini kullanarak   Endodonti  için  0 332 220 00 26  randevu alabilirsiniz.

Online randevu sistemini kullanarak  Ağız Diş ve Çene Radyolojisi (İlk Muayene) , Restoratif Diş Tedavisi (Dolgu), Pedodonti (Çocuk Diş Hekimliği) ve Ortodonti (Tel Tedavisi Muayene) için randevu alabilirsiniz.

Diğer Bölümler için Online Randevu sistemi bulunmamakta olup  randevular Klinik sekreterliklerinden verilmektedir.

Online görüntülü randevu sistemini kullanarak randevu alan hastalarımızın randevularına ÜÇ kez gelmemesi halinde online randevu alamayacaklardır.

Online randevu almak için fakültemizin llk muayene bölümünde daha önceden en az bir kez muayene edilmiş olmanız gerekmektedir.

Online randevu sisteminden randevu alabilmek için 1 yıl içinde ilk muayene kaydınızın olması gerekmektedir.

Pedodonti (Çocuk Diş Hastalıkları) randevularını sadece 1 - 16 yaş grupları görebilir.

Her bir randevu hasta dosyasında işaretlenen bir diş içindir. Randevu aldığınız saat aralığından 10 dakika öncesinde kayıt olunması gerekmektedir. Hepatit gibi bulaşıcı hastalığı olanların günün son saatlerine (10:30 veya 15:30) randevu almaları gerekmektedir.

Randevu için fakülteye gelindiğinde, "Hasta Kabul"den kaydınızı açtırınız. Eğer yeşilkartlı iseniz sevk belgenizi randevu öncesi alınız. İnternetten alınan randevuya gelinmediği taktirde tekrar internetten randevu alınması  gerekmektedir.