25.12.2017

ONLINE RANDEVU

Öğretim üyelerimize randevu almak için 0 332 220 00 25 - 3052 dahili numaraya başvurabilirsiniz.

İlk Muayene bölümüne muayene olduktan sonra
 Dolgu ve Ortodonti    randevuları internet randevu sistemine açılmıştır.

Covid-19 pandemisi önlemleri çerçevesinde fakültemizde bulunan randevularınıza çocuk ve ihtiyaç duyulan yaşlı hastalara 1 adet refakatçi alınacaktır, yetişkin hastalar için ise bina içerisine refakatçi alınmayacaktır.

İlk Muayene bölümüne muayene olduktan sonra
 Protez, Kanal Tedavisi , Cerrahi ve  Diş Eti Hastalıkları Bölümleri için  randevular ilgili bölümlerin klinik sekreterliklerinden yüz yüze verilmektedir.

Fakültemiz anabilim dalı kliniklerinde  İlk Muayene, Dolgu, Çocuk İlk Muayene ve Ortodonti  bölümlerinin randevuları sınırlı kapasitede ve fakültemiz web sayfasındaki https://disrandevual.erbakan.edu.tr/DBYSRandevu/  internet linki üzerinden verilmektedir.

Not : Randevunuz için fakültemize geldiğinizde " Hasta Kabul'den " kaydınızı açtırınız. Randevu aldığınız saat aralığından 15 dakika öncesinde kayıt olunması gerekmektedir.

Randevu ekranında kimlik bilgilerinizi büyük harfle girmeniz gerekmektedir.

SAYIN HASTALARIMIZ ve YAKINLARI

Covid 19 Pandemisi ile daha güçlü bir şekilde mücadele edebilmemiz için hayata geçirilen "HES KODU Sorgulama" uygulaması çerçevesinde; sizden hizmet binamıza "HES KODU" ile giriş yapmanızı rica ediyoruz. Binamız girişinde HES KODU sorgulaması yapılacaktır.

HES KODU OLMADAN ZİYARETÇİLERİMİZ İÇERİ ALINMAYACAKTIR.

Bu kapsamda, lütfen Binamıza gelirken HES KODU'nuzu  oluşturduğunuzdan emin olunuz. HES KODU Sorgulama'nın  3 Farklı yolu

1) Hayat Eve Sığar (HES) Uygulaması üzerinden . (HES KODU işlemleri bölümüne giriniz. HES KODU oluştur butonuna tıklayınız. KOD kullanım süresini seçiniz ve KODU oluşturunuz.)

2) SMS ile. ( HES yazıp aralarında boşluk bırakarak sırasıyla TC Kimlik numaranızı, TC Kimlik Seri Numaranızın son 4 hanesini, Paylaşım süresi ( gün sayısı olarak) yazınız ve 2023' e kısa SMS gönderiniz.

3) E-DEVLET uygulaması üzerinden turkiye.gov.tr