Diş Hekimliği Fakültesi

Online Randevu

Hasta muayenesi için nüfus cüzdanınız ile gelmeniz gerekmektedir. KİMLİKSİZ HASTA KAYDI YAPILMAMAKTADIR.

Sağlık Uygulama Tebliği 1.6. madde 
"Sağlık kurum ve kuruluşlarınca, kişilerin müracaatı aşamasında, acil hallerde ise acil halin sona ermesinden sonra, nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, evlenme cüzdanı, pasaport veya verilmiş ise kurum sağlık kartı belgelerinden biri ile kimlik tespiti ve biyometrik yöntemlerle kimlik doğrulaması yapılması zorunludur. Kimlik tespiti, biyometrik kayıt işlemi veya biyometrik kimlik doğrulama işlemini usulüne uygun yapmayan ve bu nedenle birbaşka kişiye sağlık hizmeti sunulması nedeni ile Kurumun zarara uğramasına sebebiyet veren sağlık hizmeti sunucularından ödenen tutar geri alınır."

Öğretim üyelerimize randevu almak için 
ilgili bölümün klinik sekreterliğine başvurabilirsiniz.


Yetişkin ilk muayene randevuları 22.09.2023 saat 16:00 'da fakültemiz web sayfasındaki https://disrandevual.erbakan.edu.tr/  internet linki üzerinden verilmektedir.

 

ÇOCUK İLK MUAYENE (PEDODONTİ) randevuları  her hafta Cuma günü Saat 16:00 'da fakültemiz web sayfasındaki https://disrandevual.erbakan.edu.tr/  internet linki üzerinden verilmektedir. RANDEVUSUZ İLK MUAYENE KABULÜ YAPILMAMAKTADIR. 
 

Çocuk Diş Hekimliği bölümünde  ÇOCUK DİŞ TEDAVİSİ (PEDODONTİ) randevuları 31.01.2024 - 26.02.2024 - 25.03.2024 - 22.04.2024 - 27.05.2024 -24.06.2024 tarihlerinde saat 16:00 de açılacaktır.  https://disrandevual.erbakan.edu.tr/  internet linki üzerinden  alabilirsiniz.



İlk Muayene bölümüne muayene olduktan sonra 
 Protez ve Cerrahi  Bölümleri için  randevular ilgili bölümlerin klinik sekreterliklerinden yüz yüze verilmektedir.

Kanal Tedavisi (Endodonti) randevuları her ayın 15 inde saat 16:00' da   https://disrandevual.erbakan.edu.tr/  internet linki üzerinden verilecektir.

İlk Muayene bölümüne muayene olduktan sonra Kanal Tedavisi (Endodonti) 'nin özel muayeneleri ilgili bölümlerin klinik sekreterliklerinden yüz yüze verilmektedir.

Fakültemiz Ortodonti (Diş Teli) Anabilim dalı klinik randevuları  15.10.2023 - 15.12.2023 tarihlerinde saat 16:00 'da https://disrandevual.erbakan.edu.tr  internet linki üzerinden verilmektedir.


Fakültemiz anabilim dalı kliniklerinde  İlk Muayene, Dolgu (Restoratif), Kanal Tedavisi (Endodonti) , Çocuk İlk Muayene (Pedodonti) ve Ortodonti (Diş Teli)  bölümlerinin randevuları sınırlı kapasitede ve fakültemiz web sayfasındaki https://disrandevual.erbakan.edu.tr/DBYSRandevu/  internet linki üzerinden verilmektedir.


Not : Randevunuz için fakültemize geldiğinizde " Hasta Kabul'den " kaydınızı açtırınız. Randevu aldığınız saat aralığından 15 dakika öncesinde kayıt olunması gerekmektedir.

Randevu ekranında kimlik bilgilerinizi büyük harfle girmeniz gerekmektedir.


SAYIN HASTALARIMIZ ve YAKINLARI


* Yeşil kartlı hastaların “randevu tarihinde” kurumumuza gelirken en yakın Hastane veya Ağız Diş Sağlığı Merkezlerinden sevk getirmeleri gerekmektedir.

* Sigortalılık durumunuzu ALO 170'i arayarak öğrenebilirsiniz.

* İl dışı ve ilçelerde ki Ağız Ve Diş Sağlığı merkezlerinden yönlendirilen hastaların randevu alması gerekmektedir.