Kalite ve Akreditasyon Koordinatörlüğü
12.07.2023

Yüksek Öğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Tarafından "Kalite Elçisi Eğitimi Programı (KEP'23) Kapsamında Düzenlenen Eğitime Katılan Öğrencilerimize Teşekkür Belgesi Takdim Töreni Düzenlendi

Yüksek Öğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından "Kalite Elçisi Eğitimi Programı (KEP'23) kapsamında düzenlenen eğitime katılan öğrencilerimize Kalite ve Akreditasyon Koordinatörlüğü tarafından 11.07.2023 tarihinde Teşekkür Belgesi takdim töreni düzenlendi.
Tören Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali KAHRAMAN, Kalite ve Akreditasyon Koordinatörü Doç. Dr. Ahmet TÜRKAN, Kalite Elçisi Eğitimi Programı (KEP'23) kapsamında eğitim veren YÖKAK Öğrenci Komisyonu üyesi Yusuf Polat ve eğitimi tamamlayan  öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Kahraman konuşmasında Üniversitemizde kalite kültürünün yaygınlaşması için kalite süreçlerine öğrenci katılımının  önemine vurgu yaparak katılımlarından ve  katkılarından  dolayı tüm öğrencilere teşekkür etti. Tören, Teşekkür Belgelerinin takdim edilmesiyle sona erdi.