Tıp Fakültesi

METKO 2021

         Tıp Fakültesi öğrencileri olarak tıp öğrencilerine faydalı olmasını hedefleyerek yola çıktığımız, büyük bir hevesle ve bilim tutkusuyla hazırladığımız METKO2021, Tıpta İnovasyon konulu 2. Ulusal Tıp Fakültesi Öğrenci Kongresi’ni sizlere duyurmaktan onur duyarız. Fakültemizin kıymetli hocalarının önderliği ve desteği, yanı sıra birçok öğrenci topluluğunun da katılımı ile 9-10 Temmuz tarihlerinde online platformda düzenlenecek olan kongremizde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.
         Biz METKO2021 ekibi olarak tıbbiyelilerin bilime ve ilerlemeye olan ilgisinin farkındayız, tam da bu sebepten Tıpta İnovasyon diyoruz ve kongremizde katılımcılarımıza çeşitli bakış açıları kazandırmayı ve günümüz tıp dünyasına yön vermek isteyenlere fikir ve ilham vermeyi hedefliyoruz. Çalışmalarıyla tıp dünyasına önemli katkılarda bulunan değerli hocalarımızın konferansları, aktif katılımcılarımızın sözlü ve poster sunumları, kongremize özgü olarak “İlham Veren Gençler: Farklı Düşünme” panelimizle katılımcılarımıza eşsiz ve kaliteli bir bilimsel program sunuyoruz. Bilimsel programımızın yanı sıra workshoplar ve kıymetli hocalarımızla yapacağımız özel programlar ile sosyal olarak da dolu dolu iki gün geçirmeyi hedefliyoruz.
         Pandemi sebebiyle online gerçekleştireceğimiz kongremizi, çeşitli ödüller ve katılımcılara özel hediye paketimizle özgün bir şekilde sunmaya hazırlanıyoruz.
Kongremize katacağınız değer ve ilginiz için sizlere teşekkür eder, esenlik ve sağlık dolu günler dileriz.
 
                                                                                                                                                                                           METKO 2021 EKİBİ



CANLI YAYINIMIZI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


METKO2021 Tıpta İnovasyon konulu kongremize bu link üzerinden kayıt yapabilirsiniz.

Kaydınızın gerçekleşmesi için formdaki bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmalısınız.

Kongremizin katılım ücreti 50₺'dir. Bu ücreti üniversitemize ait aşağıda belirttiğimiz hesaba yatırmalı, bu işlemi gerçekleştirdiğinize dair dekontu belirtilen alana istenilen formda yüklemelisiniz.

Bilgileriniz doğrulandıktan sonra kaydınız gerçekleşecek ve buna dair size geri dönüş maili atılacaktır.

Kongremize katacağınız değer için size şimdiden teşekkür eder, her biriniz için bilim dünyasında başarılı bir gelecek dileriz.

Hesap Adı: Necmettin Erbakan Üniversitesi, Döner Sermaye İşletmesi
Banka Adı ve Şubesi: Vakıfbank / Nalçacı Şubesi
IBAN Numarası: TR20 0001 5001 5800 7300 6975 98
Ücret yatırılırken açıklama kısmına METKO, ardından katılımcının adı ve soyadının yazılması gerekmektedir. Ör: METKO ( AD SOYAD )
(Verilen hesap bilgileri harici yapılan hatalı yatırma işlemlerinde kongremiz hiçbir sorumluluk kabul etmemektedir.)


Kongremize aktif katılım başvuruları devam etmektedir. Aktif başvuru yaparak Mevlana Medical Science dergisinde yayın yapabilir, birçok ödülü kazanma imkanına erişebilirsiniz. Aktif katılmak için linke tıklayınız.
Son özet gönderim tarihi: 1 Temmuz 2021

 
                                                                                       
 


 
      






POSTER SUNUMLARIMIZ