Tıp Fakültesi
15.12.2016

Prof Dr Mehmet KILINÇ ve Prof Dr Kadir YILMAZ Hocalarımızın emeklilik etkinliği

Tıp Fakultesi Üroloji Kliniği Prof Dr Mehmet KILINÇ ve Prof Dr Kadir YILMAZ Hocalarımızın emekliliği onuruna 10 Aralık 2016 Cumartesi günü Anemon Otel’de  etkinlik düzenlendi. Etkinliğe  Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof Dr Tahir YÜKSEK,Tıp Fakültesi Dekanı Prof Dr Celalettin VATANSEV ,Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof Dr  Serdar GÖKTAŞ,Tıp Fakültesi Üroloji Anabilimdalı Başkanı Prof Dr Giray KARALEZLİ, Üroloji Anabilimdalı hocaları,asistanları ve üroloji ekibi,klinikten daha önce uzman olmuş ve çevredeki hastanelerde çalışan  doktorlar katıldı.Etkinlik Prof Dr Giray KARALEZLİ Hoca’nın konuşmasıyla başladı.Giray KARALEZLİ Hoca.’Hocalarımızın bundan sonraki hayatlarında sağlık,huzur ve mutluluk diliyorum.Üroloji Anabilimdalı’nın kapıları her zaman kendilerine açıktır.’’ şeklinde konuştu.

Daha sonra Rektör yardımcısı Prof Dr Tahir YÜKSEK  ve Dekan Prof Dr Celalettin VATANSEV'in  konuşmalarıyla devam etti. Prof Dr Tahir YÜKSEK    Mehmet KILINÇ Hoca’nın bir taraftan mesleğini icra ederken bir taraftan yeni teknikler geliştiren her zaman yeniliklere açık,gayretli bir öğretim üyesi arkadaşı olduğunu söyledi.

 Mehmet Kılınç hocamız ürolojideki yaklaşık 35 yıllık deneyimlerini katılımcılara anlattı.Mehmet KILINÇ Hocamız konuşmasında ‘Kliniğimizi daha iyi yerlere getirdiğimize inanıyorum yeni gelen genç arkadaşlarımız da kliniğimizi daha da iyi yerlere getirecekler .Buraya geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.’’ şeklinde konuştu. Daha  sonra hediye ve plaket törenine geçildi.Plaket ve hediye Prof Dr Tahir YÜKSEK, Prof Dr Celalettin VATANSEV,Prof Dr Serdar GÖKTAŞ tarafından takdim edildi.

 Daha sonra   Abdiibrahim İlaç firmasının sponsorluğunda Prostat kanseri ve BPH ile ilgili güncel tedaviler anlatıldı.Kapanış konuşmalarıyla program sona erdi.

Mehmet KILINÇ ve Kadir YILMAZ  Hocalarımıza kliniğimize yıllardır verdikler emekler için şükranlarımızı sunuyoruz.​