27.04.2016

ZİYARET: Meram Fen Lisesi, Meram Anadolu Lisesi, Konya Özel Koyuncu Fen ve Anadolu Lisesi

Üniversite sınavlarına hazırlık sürecinde Tıp Fakültesi yönetimi öğrencilerin üniversite  tercihlerinden önce Tıp Fakültesi hakkında bilgi sahibi olmalarını sağladı. Öğrenciler 25 Nisan 2016 tarihinde eğiticileri ile birlikte fakültemizi ziyarete geldiler. Dekanımız Prof. Dr. Celalettin VATANSEV üniversite tercihlerinde öğrencilere rehberlik amacı ile tıp eğitiminin gerektirdikleri, hekimlik mesleğinin kutsallığı ve gelecekte hekimlik mesleğinden beklentileri konularında öğrencileri aydınlattı. Öğrencilere, Morfoloji binası gezdirilerek Multidisipliner laboratuarlar ve Anatomi laboratuarı tanıtıldı. Öğle yemeği sonrasında öğrencilerimiz okullarına fakültemiz servis araçları ile bırakıldı.