Tıp Fakültesi
03.11.2015

Sistem Lisesi Öğrencileri Üniversite Bölümlerini Tanıyor

Öğrencilerin mesleklerini tanıyarak seçmeleri amacıyla düzenlenen bu toplantılara, konusunda uzman ve mesleği her yönüyle tanıyan öğretim görevlileri konuk ediliyor. Tıp mesleğinin ve Necmettin Erbakan Üniversitesinin tanıtımına katılan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celalettin Vatansev, öğrencilere tıp mesleğini anlattı.Necmettin Erbakan Üniversitesinin tıp eğitiminden uzun uzun bahseden Vatansev, öğrencilerin sorularını cevaplandırdı. Tıp fakültelerini kazanmanın zorluğundan ve tıp eğitimi alacak öğrencilerin mesleğe olan sevgilerinin öneminden bahseden Vatansev, insanlara sağlıklı yaşam sunmanın önemini ve mesleğin kutsallığını anlattı.  Sistem Lisesi Yönetim Kurulu Başkanı Naci Atalay da tanıtım günlerinin öneminden bahsederek bu tür toplantıların devam edeceğini belirtti. Daha sonra Prof. Dr. Celalettin Vatansev’e Lise Müdürü Ali İhsan Umut, katılımlarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.