İnşaat Mühendisliği Bölümü
16.06.2023

STAJ BAŞVURU SONUCU (19.06.2023)

Staj başvuruları değerlendirilmiş ve sonuçlar ekteki excel dosyasında verilmiştir. Aşağıdaki hususlara dikkat ederek bilgilerinizi kontrol ediniz.

>>> TC numarası, ad, soyad bilgileri doğru mu?

>>> Staj yapılacak günler doğru mu? (resmi staj süresi 20 günü geçemez)

>>> Genel sağlık sigortasından yararlanıyor mu? (EVET/HAYIR)
       * Bunun için e-devlet uygulamasında bulunan SPAS Müstehaklık Sorgulama (Sağlık Provizyon Aktivasyon Sistemi) sisteminden “Sağlık Provizyon ve Aktivasyon Sistemi ( SPAS ) Müstehaklık Belgesi” alınacak. Müstehaklık belgesinde “Durum” satırında “Müstehaktır provizyon alabilir” yazan öğrenciler için excel tablomuzun F sütunu “EVET” olarak doldurulacak, “Müstehak değildir provizyon alamaz” yazan öğrenciler için F sütunu “HAYIR” olarak doldurulmalıdır.
       * Yeşil kartlı, kamu veya özelde çalışanlar için "EVET" yazılacak. 
       * 25 yaşını dolduran erkek çocuklardan herhangi bir yerde çalışmayanlar için "HAYIR" yazılacak.


Tabloda eksik/yanlış bilgi olması durumunda 19.06.2023 saat 17:00'ye kadar Dr.Öğr.Üyesi Yavuz YENGİNAR'a ([email protected]) mesaj ile iletiniz, aramayınız.

NOT-1: STAJ DÖNEMİNE DENK GELEN YAZ OKULU BAŞVURULARI KABUL EDİLMEYECEKTİR. 

NOT-2: STAJ DEFTERLERİ, 18-22 EYLÜL TARİHLERİ ARASINDA ELDEN/KARGO İLE TESLİM EDİLECEKTİR. DAHA SONRA İLAN EDİLEN BİR TARİHTE STAJ KOMİSYONUNA YAPILAN FAALİYETLER SUNULACAKTIR. BU NEDENLE ÖĞRENCİLERİN STAJLARINI CİDDİYETLE YAPMALARI VE STAJ DEFTERİNİ USULÜNE UYGUN YAZMALARI GEREKİR.