Erasmus Koordinatörlüğü
06.10.2023

UNIKOP ve Yeşil Kampüs İş Birliği Adına Önemli Bir Ziyaret

UNIKOP ve Yeşil Kampüs İş Birliği Adına Önemli Bir Ziyaret

Üniversitemizin Erasmus Koordinatörlüğü, üniversiteler arası iş birliğini artırmak ve süreçleri iyileştirmek amacıyla Selçuk Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü’nü ziyaret etti.


UNIKOP Staj ve Eğitim Konsorsiyumu ile Sürdürülebilir Kalkınma ve Yeşil Kampüs Konsorsiyumu'nun ortakları olarak verimli bir bilgi alışverişi gerçekleştirildi. İki üniversite arasındaki bu kritik ziyaret, ortak projelerin ve iş birliklerinin geliştirilmesi yönünde önemli bir adım olarak görülüyor.

Üniversitemiz Erasmus Koordinatörlüğü olarak Selçuk Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü ile gerçekleştirdiğimiz ziyaret, iş birliğimizi daha da güçlendirme amacını taşıyor. Selçuk Üniversitesi Erasmus Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Zerrin SAVAŞAN ve değerli ekibine gösterdikleri nazik ev sahipliği için teşekkürlerimizi sunarız.

---

 

Strengthening Partnerships: A Key Visit for UNIKOP and Green Campus Initiatives

Our university's Erasmus Coordination Office visited Selcuk University's Erasmus Coordination Office to enhance inter-university collaboration and improve processes.

A productive exchange of information was carried out as partners of the UNIKOP Internship and Training Consortium and the Sustainable Development and Green Campus Consortium. This critical visit between the two universities is seen as an important step towards developing joint projects and collaborations.

Our visit to Selcuk University's Erasmus Coordination Office, as part of our university's Erasmus Coordination, aims to further strengthen our collaboration. We express our gratitude to Assoc. Prof. Dr. Zerrin SAVAŞAN and her valuable team at Selcuk University for their kind hospitality.