Erasmus Koordinatörlüğü
05.10.2023

Sedef Bahtijar, Makedonya University “St Kliment Ohridski” – Bitola'dan Erasmus+ Programı İle Üniversitemizde Stajda

Makedonya’nın prestijli yükseköğretim kurumlarından University “St Kliment Ohridski” – Bitola öğrencisi Sedef Bahtijar, Erasmus+ programı sayesinde Üniversitemizin Gıda Mühendislik Fakültesi'nde stajını gerçekleştiriyor.

Staj faaliyetinin yanı sıra, Sedef Bahtijar Erasmus ofisimizi ziyaret ederek, programın işleyişi hakkında detaylı bilgi aldı. Ofis, Erasmus+ programının öğrencilere ve öğretim üyelerine sunduğu olanakları anlatarak, uluslararası iş birliklerinin ve kültürlerarası etkileşimin önemini vurguladı.

Üniversitemiz Erasmus ofisi olarak, Sedef Bahtijar'a gerçekleştirdiği ziyaret için teşekkürlerimizi sunarak, başarılı bir staj süreci geçirmesini temenni ederiz.