Erasmus Koordinatörlüğü
02.10.2023

Üniversitemiz Erasmus Koordinatörlüğü, InnoPark Konya Teknoloji Geliştirme Bölgesi'ni Ziyaret Etti

Üniversitemiz Erasmus Koordinatörlüğü heyeti, Konya'nın inovasyon merkezi olan InnoPark Teknoloji Geliştirme Bölgesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete ev sahipliği yapan InnoPark Konya Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş. Genel Müdürü Prof. Dr. Fatih Mehmet BOTSALI, iki kurum/kuruluş arasındaki potansiyel iş birliği olanaklarına ışık tuttu.

Bu özel buluşmada, üniversitemiz ile InnoPark arasında gerçekleşebilecek Avrupa Birliği projeleri ve bu projelerin boyutları AB Projeleri Koordinatörü Yasemin DİNÇOFLAZ ile ele alındı. Ayrıca her iki kuruluşun gelecekteki proje ve fikir çalışmaları üzerine kapsamlı bir diyalog gerçekleştirildi. Ziyaretin bir diğer önemli ayağını ise uluslararası proje planları oluşturdu. Taraflar, uluslararası arenada iş birliği yapabilecekleri projeleri istişare etme fırsatı buldular.