Erasmus Koordinatörlüğü
20.09.2023

Üniversitemiz, Erasmus+ Personel Hareketliliği Aracılığıyla Almanya Fachhochschule Südwestfalen Üniversitesi ile İş Birliğini Geliştiriyor

Üniversitemiz Mekatronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Barış GÖKÇE'nin iş birliğiyle Almanya'dan Fachhochschule Südwestfalen Üniversitesi'nden Prof. Dr.-Ing. Anne Schulz-Beenken, Erasmus+ programı kapsamında üniversitemize ders vermek üzere geldi. Ziyareti sırasında Erasmus Koordinatörlüğümüzle bir araya gelerek iş birliğimizi güçlendirecek ikili anlaşmalar imzalandı ve gelecekteki projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Teknoloji, yapay zekâ ve dijitalleşme alanlarında iş birlikleri ve ortak projelerin geliştirilmesi, aynı zamanda bu konularda hareketlilik ve bireysel projeler için hazır olunduğu görüşüldü. Kendisine teşekkür ederiz.

---

Our university is expanding its collaboration with Fachhochschule Südwestfalen University of Applied Sciences in Germany through the Erasmus+ Staff Mobility program.

In collaboration with our Mechatronics Engineering Department faculty member, Assoc. Prof. Dr. Barış GÖKÇE, Prof. Dr.-Ing. Anne Schulz-Beenken from Fachhochschule Südwestfalen University of Applied Sciences in Germany visited our university to lecture under the Erasmus+ program. During her visit, she met with our Erasmus Coordination Office, and bilateral agreements were signed to strengthen our collaboration. Discussions were also held about developing collaborations and joint projects in technology, artificial intelligence, and digitalization, as well as readiness for mobility and individual projects in these fields. We extend our gratitude to her.