Sağlık Bilimleri Enstitüsü
05.05.2023

Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğümüzde Devir Teslim Töreni

Yaklaşık 9 yıldır Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü görevini büyük bir titizlikle yürüten, Meram Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Farmakoloji Anabilim Dalından Prof. Dr. Kısmet Esra Nurullahoğlu Atalık hocamız görevini, Meram Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalından Prof. Dr. Hasibe Vural hocamıza devretti.

Devir teslim töreninde konuşan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bahadır Feyzioğlu "Esra hocamıza uzun yıllar boyunca başarılı ve fedakarca yürütmüş olduğu görevlerinden ötürü üniversitemiz adına teşekkür ediyoruz, hocamıza bundan sonraki mesailerinde başarılar diliyoruz, görevi devralan Hasibe hocamıza da, aynı hassasiyet ve başarılarla dolu bir mesai yürüteceğine dair inancımızla üstün muvaffakiyetler diliyoruz" dedi.

Devir teslim programı, karşılıklı çiçek takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.