Sağlık Bilimleri Enstitüsü
08.08.2023

2023-2024 Güz Yarıyılı Yedek Listeden Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Yüksek Lisans Öğrenci Listesi

Enstitümüz 2023-2024 Güz Yarıyılı Bilim Sınavı SonuçlarıTezli Yüksek Lisans programlarına yedek listeden kesin kayıt hakkı kazanan adaylara ait liste aşağıda belirtilmiştir. Kesin Kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 08-09 Ağustos 2023 tarihleri arasında ONLİNE olarak yapılacaktır.
Online kesin kayıt işlemi için kesin kayıt hakkı kazanan adaylar başvuru yaptıkları sisteme  (http://basvuru.erbakan.edu.tr/) giriş yaparak başvuruda bulundukları program için başvuru sisteminde bulunan Kesin kayıt Formu, Kayıt Taahhütnamesi ile Özgeçmiş Formunu yüklemeleri gerekmektedir. Gerekli formlar sistemden indirilerek bilgisayar ortamında eksiksiz doldurup imzalanıp taranarak tüm belgelerin başvuru sistemine pdf. Formatında  yüklenmesi gerekmektedir. Belge yüklenmeden kesin kayda onay verilemez. Adayın belge yükleme işlemi tamamlandıktan sonra kesin kaydını yaptırmak istediğine dair tarafınızdan onay verilir. Kesin kaydınız Enstitümüz tarafından kontrol edilecektir. Durumunuzu başvuru sisteminden takip edebilirsiniz.

Yedek Listeden Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Alan İçi YL  Öğrenci Listesi
 Yedek Listeden Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Yabancı Uyruklu   Öğrenci Listesi