Sağlık Bilimleri Enstitüsü
19.06.2023

Seminer Duyuruları

Hemşirelik  Anabilim Dalı Ruh Sağlığı ve Hsatalıkları Hemşireliği Programı yüksek Lisans öğrencisi Havva EĞERCİ "Palyatif Bakımdaki Hastaların Yakınlarının Stresle Baş EtmeYönetmeleri"  konulu seminerini 22.06 2023 tarihinde Saat:09.30'de Hemşirelik Fakültesi Toplantı Salonunda sunacaktır.

Hemşirelik  Anabilim Dalı Ruh Sağlığı ve Hsatalıkları Hemşireliği Programı yüksek Lisans öğrencisi Serap  AYDEMİR "Multipl Skleroz Hastalıklarında Psiklojik Dayanıklılık ve Yeme Bozuklukları"
 konulu seminerini 22.06 2023 tarihinde Saat:09.30'da Hemşirelik Fakültesi Toplantı Salonunda sunacaktır.

Hemşirelik  Anabilim Dalı Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Programı yüksek Lisans öğrencisi Zehra ÇALKAR  " Bipolar Bozukluk ve Bakım Yükü"