Tıp Fakültesi
15.08.2016

Yurtdışına Çıkış İşlemleri

Fakültemiz Öğretim Elemanlarının yurtdışına çıkış işlemleri (gerek yıllık izin, gerekse görevlendirmeler) Rektörlük onayı ile verilen izin yazısı ile yapılabilmektedir. Bu nedenle ilgililerin izin sebebiyle yurt dışına çıkışlarında Anabilim Dalı Başkanlıklarına göndermiş olduğumuz matbuğ  dilekçe örneklerini doldurarak Dekanlığa başvurması gerekmektedir.  

**Kendisi için yapmış olduğu yurtdışı izin başvurusu Dekanlığın üst yazısı ile Rektörlüğe gönderilecektir. Dekanlığın üst yazısına istinaden Rektörlük tarafından yurt dışı çıkış için izin yazısı yazılacak ve bu yazı Rektörlük tarafından ilgili kişiye imza karşılığı teslim edilecektir.

**Yakınlarının yurtdışı çıkış izni için ise; matbuğ dilekçe örneğinin doldurulup ve ıslak imzalı olarak Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığına ilgili  öğretim elemanı tarafından elden  teslim edilmesi gerekmektedir. Uygun görüldüğü taktirde Rektörlük tarafından yurt dışına çıkış için izin yazısı yazılacak ve bu yazı ilgili kişiye imza karşılığı teslim edilecektir.