Eğitim Bilimleri Enstitüsü
02.03.2024

Etik Kurul Bilgilendirme Toplantısı

Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Sürecinde Etik Kurul işlemleri ile ilgili Eğitim Bilimleri Enstitümüz tarafından Üniversitemiz Sosyal ve Beşeri Bilimler Bilimsel Araştırmalar Etik Kurul Başkanı Doç. Dr. Ahmet KURNAZ tarafından Erol Güngör Konferans Salonunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir. Toplantıya Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Kahraman, Eğitim Fakültesi Dekanı Mürsel BİÇER, Dekan Yardımcımızlarımız Prof. Dr. Murat ATEŞ ve Doç. Dr. Ayşegül DERMAN, Eğitim Bilimleri Enstitüsünde danışmanlıkları bulunan öğretim üyelerimiz  katılmışlardır.
Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali KAHRAMAN ve Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Bünyamin AYDIN tarafından yapılan konuşmaların ardından, Doç. Dr. Ahmet KURNAZ tarafından bilgilendirmesinin ardından toplantı tamamlanmıştır.