Eğitim Bilimleri Enstitüsü

Tezli Yüksek Lisans Kılavuzları ve Şablonları

Üniversitemiz tezlerine kurumsal kimlik kazandırmak amacıyla enstitülerimizin tez yazımında ortak biçimsel özellikler belirlenmiş olup, bu değişikliğe göre yazım kılavuzunun biçimsel özellikler kısmında ve şablonların biçimsel özelliklerinde değişiklikler yapılmıştır.
Bu kapsamda diğer küçük değişikliklerin yanında en önemli değişiklik savunma öncesi enstitüye verilecek spiral ciltli ve savunmadan sonra enstitüye verilecek ciltli tezlerin arkalı önlü (iki taraflı) basılacak olmasıdır.
Savunma sonrası teslim edilecek tezler için arkalı önlü (iki taraflı) basımda tezin sayfa sayısı cilt yapılmaya uygun değilse tek taraflı basılabilir.

Kılavuzlar

1. Seminer Hazırlama Kılavuzu
  2. Tez Önerisi Hazırlama Kılavuzu
  3. Tez Hazırlama Kılavuzu

Şablonlar

1. Şablon Kullanım Kılavuzu (Şablonları Kullanmadan önce okunmalıdır.)
  2. Seminer Şablonu
  3. Tez Önerisi Şablonu
  4. Tez Şablonu

Tez Kapak ve Şablonu

1. ksek Lisans Tez Kapak Şablonu (CorelDraw) CorelDraw tez kapak şablonlarındaki bilgiler tezin basımının yapılacağı yerde eklenecektir.
  2. Yüksek Lisans Tez Kapak (jpg)

Sunum Şablonu ve Logolar

1. Sunum Şablonu (ppt)