Eğitim Bilimleri Enstitüsü
05.09.2016

2016-17 GÜZ YARIYILI TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KAYIT YAPTIRMAYA HAK KAZANAN KİŞİLER VE KAYITTA İSTENİLEN BELGELER

Enstitümüz 2016-2017 Güz Yarıyılı Tezsiz Yüksek Lisans  6 Eylül 2016 tarihinde başlayacak olup şahsen veya noter vekaleti aracılığı ile yapılacaktır. Eksik belge ve hatalı başvuru yapan,yanlış beyan veren,kesin kayıt tarihleri arasında başvuruları kabul edilmeyecektir. Başvurular 8 Eylül 2016 tarihinde bitecektir.

Askerlik Tehir Etmek isteyen Erkek Öğrenciler Güncel Durum Belgesinin Aslı ile, aşağıda belirtilen Kesin Kayıt Başvuru Belgesinde Askerlik Tecil İşlemlerinin yapılmasını istiyorumu işaretleyerek mutlaka yanına imzalayıp kayıt esnasında Enstitüye teslim etmeleri gerekmektedir.

KESİN KAYIT SIRASINDA TESLİM EDİLECEK BELGELER

1- Harç Ücreti Dekontu (İlan edilen listede adınıza verilen öğrenci numarasına Vakıfbank Şubelerinde 2.250 Tl yatırılacaktır.)

2- Kesin Kayıt Başvuru Belgesi (İstenilen belgeyi almak için üstüne tıklayınız)

3- Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi (Yurtdışından mezun olanlar Yüksek Öğretim Kurulundan alacağı Diploma Denklik Belgesi) gereklidir.

4- Lisans derslerine ait not dökümünü gösterir belgenin aslı ve fotokopisi (Transkript)

5- Özgeçmiş (İstenilen belgeyi almak için üstüne tıklayınız)

5.Nüfus Cüzdanı aslı ve fotokopisi

6.Bir adet fotoğraf. (Fotoğrafın arkasına Ad soyad ve T.C. yazılmalıdır.)

7.Varsa ilgili bilim dalı için istenen özel şarta ait bilgi ve belgeler

8.Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi (Güncel Tarihli)

Aşağıda belirtilen Listede Öğrencilerin isimleri yanında verilen öğrenci numaralarına Vakıfbank Şubelerine giderek 2.250 Tl yatırmaları gerekmektedir. Öğrencilerin mağdur olmamaları için Banka dekontlarının bir kopyasını Eğitim Bilimleri Enstitüsü öğrenci işlerine kayıt esnasında mutlaka teslim etmeleri gerekmektedir.

2016-2017 Güz Yarıyılı Tezsiz Yüksek Lisans Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi Programına Kayıt Yaptırmaya Hak Kazanan Öğrenci Listesi (Görmek için tıklayınız)

2016-2017 Güz Yarıyılı Sınıf Öğretmenliği Tezsiz Yüksek Lisans Kayıt Yaptırmaya Hak Kazanan Öğrenci Listesi (Görmek için tıklayınız)

2016-2017 Güz Yarıyılı İngiliz Dili Eğitimi Tezsiz Yüksek Lisans Kayıt Yaptırmaya Hak Kazanan Öğrenci Listesi (Görmek İçin tıklayınız)