Eğitim Bilimleri Enstitüsü
25.12.2023

2023-2024 Bahar Yarıyılı Bilim Sınavına Girmeye Hak Kazanan Adayların Listesi

2023-2024 Bahar Yarıyılı Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Bilim Sınavına girmeye hak kazanan adaylara ilişkin listeler ve sınav yerleri aşağıda verilmiştir.

Bilim sınavı 28 Aralık 2023 Perşembe günü saat 10:00’da yapılacaktır. Adayların Bilim Sınavı saatinden en az 15 dakika önce sınavın yapılacağı salonda bulunmaları gerekmektedir.

Adaylar sınava girebilmek için “Sınav Giriş Belgesi” ile “Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi” (fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar) ibraz etmek zorundadırlar. Bunların dışında başka hiçbir belge sınava girmek için geçerli olmayacaktır. Eksik belgesi olanlar sınava alınmayacaktır.

Öğrencilerin yanında kalem, kalemtıraş silgi ve müzik eğitimi bilim dalına başvuranların performans sınavına ait materyalleri bulundurmaları gerekir.

Adaylara duyurulur.

Bilim sınavı yerleri için tıklayınız.

Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesine Ulaşım için tıklayınız.

Not: Sınav giriş belgesi almak için (http://basvuru.erbakan.edu.tr/ adresinden giriş yaparak Başvurularım-Başvuru Sonucu- Başvuru Formunu Yazdır butonuna tıklayarak alabilirsiniz.)

2023-2024 Bahar Yarıyılı Bilim Sınavına Girmeye Hak Kazanan Adayların Listesi
Tezli Yüksek Lisans (Alan İçi) Tezli Yüksek Lisans (Alan Dışı)

(Alan İçi)

(Alan Dışı)
Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık
Eğitim Yönetimi Eğitim Yönetimi
Eğitim Yönetimi Eğitim Yönetimi
Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi   Sınıf Eğitimi Sınıf Eğitimi
Sınıf Eğitimi Sınıf Eğitimi İngiliz Dili Eğitimi İngiliz Dili Eğitimi
Okul Öncesi Eğitimi Okul Öncesi Eğitimi Beden Eğitimi ve Spor Beden Eğitimi ve Spor
Alman Dili Eğitimi Alman Dili Eğitimi
Müzik Eğitimi Müzik Eğitimi
Beden Eğitimi ve Spor Beden Eğitimi ve Spor Coğrafya Eğitimi
Coğrafya Eğitimi
Özel Eğitim

Matematik Eğitimi
Müzik Eğitimi Müzik Eğitimi Fen Bilgisi Eğitimi Fen Bilgisi Eğitimi
Coğrafya Eğitimi Coğrafya Eğitimi
Biyoloji Eğitimi

Tarih Eğitimi
Kimya Eğitimi
(Başvuru bulunmamaktadır)
Kimya Eğitimi
(Başvuru bulunmamaktadır)
Matematik Eğitimi
Fen Bilgisi Eğitimi Fen Bilgisi Eğitimi
Fizik Eğitimi Fizik Eğitimi
Biyoloji Eğitimi
  • İlan gereğince, Bilim Sınavına Tezli Yüksek Lisans programında kontenjanın üç katı aday, Doktora programında ise şartları sağlayan tüm adaylar davet edilmiştir.
  • Sınav listelerinde bulunmayan veya bilim sınavına girmeye hak kazanamayan adaylar kesinlikle sınava giremez.

Red Listesi

Not: Bilim sınavı içeriğiyle ilgili Enstitümüz bilgi vermemektedir. Bilim sınavının içeriğiyle ilgili ilanımızın 6. sayfasında belirtilen bilim dalı tarafından görevlendirilen danışmanların telefonları veya e-postalarına ulaşabilirsiniz. (İlanımızı görmek için tıklayınız)