Eğitim Bilimleri Enstitüsü
02.08.2023

2023-2024 Güz Yarıyılı Bilim Sınavı Sonuçları ve Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Listesi

Enstitümüz 2023-2024 Güz Yarıyılı Bilim Sınavı Sonuçları ve Tezli Yüksek Lisans ve Doktora programlarına kesin kayıt hakkı kazanan adaylara ait listeler aşağıda belirtilmiştir. Kesin Kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 3 - 7 Ağustos 2023 tarihleri arasında online olarak yapılacaktır.

Online kesin kayıt işlemi için kesin kayıt hakkı kazanan adayların başvuru yaptıkları sisteme  (http://basvuru.erbakan.edu.tr/) giriş yaparak başvuruda bulundukları program için başvuru sisteminde bulunan Kesin Kayıt ve Kayıt Taahhütname formunu yüklemeleri gerekmektedir. (Gerekli formu sistemden indirip bilgisayar ortamında eksiksiz doldurup imzalayıp taratıp sisteme yüklenmelidir. İlgili belgenin pdf. formatında yüklenmesi gerekmektedir. Belge yüklenmeden kesin kayda onay verilemez. Belge yükleme işlemi tamamlandıktan sonra kesin kaydını yaptırmak istediğine dair tarafınızdan onay verilmesi gerekir. Kesin kaydınız gün içerisinde kontrol edilecektir. Kesin kayıt durumunuzu başvuru sisteminden takip edebilirsiniz).

Oluşabilecek aksaklıklar göz önünde bulundurularak  kayıt işlemleriminizin son güne bırakılmaması  önerilir.

Tezli Yüksek Lisans (Alan İçi) Tezli Yüksek Lisans (Alan Dışı)

(Alan İçi)

(Alan Dışı)
Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık   Rehberlik ve Psikolojik
Danışmanlık
Rehberlik ve Psikolojik
Danışmanlık
Eğitim Yönetimi Eğitim Yönetimi Eğitim Yönetimi
Eğitim Programları ve Öğretim Eğitim Programları ve Öğretim Eğitim Programları ve
Öğretim

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi   Beden Eğitimi ve Spor Beden Eğitimi ve Spor
Beden Eğitimi ve Spor Beden Eğitimi ve Spor Özel Eğitim

Özel Eğitim

İngiliz Dili Eğitimi İngiliz Dili Eğitimi
Otizm Spektrum Bozukluğu Eğitimi Otizm Spektrum Bozukluğu Eğitimi Sınıf Eğitimi Sınıf Eğitimi
Özel Yetenekliler Eğitimi Özel Yetenekliler Eğitimi Türkçe Eğitimi
Alman Dili Eğitimi Alman Dili Eğitimi Türk Dili ve Edebiyatı
Eğitimi

İngiliz Dili Eğitimi İngiliz Dili Eğitimi Matematik Eğitimi
Sınıf Eğitimi Sınıf Eğitimi Fen Bilgisi Eğitimi
Okul Öncesi Eğitimi Okul Öncesi Eğitimi Biyoloji Eğitimi
Türkçe Eğitimi   Müzik Eğitimi

Türk Dili ve Edebiyatı Eğitimi
Sosyal Bilgiler Eğitimi Sosyal Bilgiler Eğitimi
Coğrafya Eğitimi
Tarih Eğitimi
  Kimya Eğitimi
Matematik Eğitimi
Fen Bilgisi Eğitimi
Fizik Eğitimi
Biyoloji Eğitimi
Müzik Eğitimi

Resim-İş Eğitimi
  • Sonuç Listesinde Durum kısmında “Asil” yazanlar kesin kayıt hakkı kazanmıştır.
  • Bilim Sınavında 50 puandan aşağı alanlar ilan ve yönetmelik gereği başarısız bulunup kesin kayıt hakkı kazanamamışlardır.