Eğitim Bilimleri Enstitüsü
01.02.2016

2015-2016 TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA DERS SEÇİMİ VE KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ HAKKINDA(19.02.2016 TARİHİNE KADAR UZATILMIŞTIR)

1.Tezli Yüksek Lisans ve Doktora kayıt yenileme ve ders seçimi işlemleri 01 Şubat 2016 - 19 Şubat 2016 tarihleri arasında Öğrenci İşleri Otomasyonundan(Tıklayınız) öğrenci numarası ve şifre girilerek ders kayıt işlemleri kısmından öğrenci tarafından yapılacaktır.

2.Öğrenciler ders seçimlerini danışmanlarına danışarak yapacaklardır.

3.Tezli Yüksek Lisansta 3 yıl, doktorada 6 yılını dolduran öğrenciler Vakıflar Bankasına öğrenci numaralarını vererek 129 TL harç yatıracaklardır.

4.Öğrencilerden derslerini bitiren seminer ve tez dönemindeki öğrenciler Hazırlık dersleri kısmından Uzmanlık Alanı  dersini ve seminer aşamasında ise "Seminer",tez aşamasında ise "Tez" dersini seçmelidirler.

5.Öğrencilerden ders aşamasında olanların danışmanı tarafından önerilen dersleri ve II. Dönem verilen Zorunlu Dersi danışmanından öğrenerek almaları zorunludur. Alttan dersi olan öğrencilerin alttan dersini alması zorunludur. Eğer ders açık değilse danışmanı tarafından önerilen başka bir ders alınabilir.

6. Şifre alamayan ve sisteme giremeyen öğrencilerin teksifre.konya.edu.tr adresinden şifre almaları gerekmektedir. Hata ile karşılaşan öğrencilerin kimlik güncellemesini Öğrenci İşlerinden yaptırmaları gerekmektedir. Kimlik güncelleme işlemine rağmen sisteme giriş yapamayan öğrencilerin yardı[email protected] adresine Ad, Soyad, Bölüm ve T.C. kimlik numaralarını belirterek mail ortamında başvuru yapmaları gerekmektedir.

Öğrencilerimizin dönem kaydını zamanında ve eksiksiz yaptırarak Danışman Onay tarihine kadar yapmaları zorunludur. Ders ve dönem kayıt yaptırmayan ve danışman onayları tamamlamayan öğrencilerin dönem kayıtları geçersiz sayılacaktır. Bu tür durumdaki öğrencilerin öğrenci belgesi,askerlik durum belgesi,ders alması ve tez işlemlerini devam ettirmesi mümkün değildir. 

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

DÖNEM KAYIT VE DERS SEÇİMİ KLAVUZU

 

ÖNEMLİ NOT:DERS KAYIT İŞLEMLERİNDE BÖLÜM DIŞINDAN DERS ALACAK ÖĞRENCİLERİN DERS KAYIT MENÜSÜNDEN MÜFREDAT DIŞI/BÖLÜM DIŞI DERS BUTONUNA TIKLAYARAK İLGİLİ ANABİLİM DALINDAKİ DERSİ SEÇMELERİ GEREKMEKTEDİR.