Eğitim Bilimleri Enstitüsü
09.08.2022

2021-2022 Bahar Yarıyılında Kayıt Yaptıran II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Öğrencilerin Dikkatine

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı bahar yarılında Enstitümüzde II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programlarına kayıt yaptırıp Üniversitemiz Rektörlüğü veya Enstitü Müdürlüğümüz ile kurumlar arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde anlaşmalı sendikaya üye olup indirimden yararlanmak isteyen öğrenciler 2 Eylül 2022 tarihine kadar https://talep.erbakan.edu.tr/giris adresinden aşağıda belirtilen evraklarla birlikte başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Eksik belge yükleyenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir. Şahsen, e-mail, fax ve kargo yoluyla da başvurular kabul edilmeyecektir. 

 
2021-2022 Eğitim ve Öğretim Bahar Yarıyılında Kayıt Yaptıran Öğrenciler İçin İndirimden Yararlanmak İçin İstenecek Belgeler:
  1. İndirimden Yararlanma Talep Formu almak için tıklayınız.
  1. Protokol Anlaşması Yapılan Sendikadan Alınan Güncel Tarihli Resmi Yazı                   (T.C., Ad Soyad, Sendika İsmi ve İmza bulunmalıdır.)
Belirtilen tarihler arasında https://talep.erbakan.edu.tr/giris adresinden eksiksiz bir şekilde başvuru yapmaları gerekmektedir.
 

Not 1: https://talep.erbakan.edu.tr/giris sistemi alanında tek yükleme alanı vardır.
İndirimden Yararlanma Formu ve Sendikadan alınan resmi yazıyı (2 belgeyi) tek bir alana yüklemek için 2 yolu da kullanabilirsiniz. Ya 2 belgeyi 1 pdf yapabilirsiniz veya 2 belgeyi 1 winrar dosyası yaparak yükleyebilirsiniz.
 

Not 2: 1. Dönem yatırılan harç ücret tutarıyla ilgili herhangi bir indirim yapılmayacaktır.
2. Dönem harç ücret taksiti 3500 TL’dir. İmzalanan protokol gereğince ilgili sendikaya üye olanlar ilgili evrakları eksiksiz yükleyenler 3500 TL üzerinden %25 indirim yapılarak 2. Dönem harç ücret taksiti 2625 TL olarak tahakkuk ettirilecektir ve ilgili kayıt yenileme tarihinde 5-11 Eylül 2022 tarihlerinde harç ücretlerini ilgili öğrenci numaralarına yatıracaklardır.
 

İşbirliği protokolü yapılan kurumlar: Memur-Sen, Kamu-Sen, Anadolu Eğitim,  Eğitim Ve Bilim Gücü Dayanışma Ve Birleşik Kamu İş Sendikaları