Eğitim Bilimleri Enstitüsü
28.08.2018

2018-2019 GÜZ YARIYILI II. ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN LİSTESİ

Enstitümüz 2018-2019 Güz Yarıyılı II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans sonuçları ve kesin kayıt hakkı kazanan adaylara ait listeler aşağıda belirtilmiştir. Kesin Kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 29 Ağustos 2018 ve 31 Ağustos 2018 tarihlerinde mesai saatleri içerisinde şahsen veya noter vekaleti aracılığı ile yapılacaktır.(30 Ağustos 2018 tarihi resmi tatil olduğundan kayıt alınmayacaktır.) Posta yoluyla yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir. Kesin kayıt hakkı kazanan adayların kayıt sırasında Birinci Dönem için 1650 TL yatırmaları gerekmektedir. İkinci dönem için 1650 TL ve Üçüncü döneminde 1650 TL  olmak üzere toplam 4950 TL harç ücreti yatırmaları gerekmektedir. Eksik belge ve hatalı başvuru yapan,yanlış beyan veren,kesin kayıt tarihleri arasında kesin kayıt yaptırmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN LİSTELERİ

EĞİTİM YÖNETİMİ

*RET LİSTESİ

KESİN KAYIT SIRASINDA TESLİM EDİLECEK BELGELER

1. Kesin Kayıt Formu için tıklayınız

2.Harç Ücreti Dekontu (Kesin kayıt hakkı kazanan adayların istenilen evrakları Enstitü Öğrenci İşlerine teslim ettikten sonra, öğrenci işlerinden öğrenci numaralarını alarak Vakıfbank' a harç ücretlerini yatırarak dekontu tekrar Enstitü Öğrenci İşlerine teslim etmeleri gerekmektedir. Süre içerisinde harç ücretini yatırmayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.)

3. Bir adet vesikalık fotoğraf.(Fotoğraf arkasına adı soyadı ve T.C. kimlik numarası yazılmalıdır.)

4. Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi (Yurtdışından mezun olanlar Yüksek Öğretim Kurulundan alacağı Diploma Denklik Belgesi) gereklidir.

5. Lisans derslerine ait not dökümünü gösterir belgenin aslı ve fotokopisi (Transkript)

6. Nüfus Cüzdanı aslı ve fotokopisi

7. Askerlik Tecili Yaptırmak İsteyen Erkek adaylar için; kesin kayıt formunda Askerlik işlemlerin Enstitü tarafından yapılmasını işaretleyip imzalayarak güncel E-Devlet sistemi üzerinden Askerlik Durum Belgesi Enstitümüze teslim etmeleri gerekmektedir.

Askerlik görevini yerine getirenler ise; kesin kayıt formunda Askerlik yaptım işaretleyip imzalayarak E-Devlet üzerinden Askerlik yaptığına dair belge alabilirler.

8. Özgeçmiş için tıklayınız

9- Danışman Tercih Formu için tıklayınız.

10- Özel şart bulunması durumunda özel şartı sağladığına ilişkin belge (Eğitim Fakültesi Mezunu (Mesleki, Teknik Eğitim vb. mezunu olmaması durumunda Formasyon eğitim belgesi Aslı ve Fotokopisi

*SINIF ÖĞRETMENLİĞİ ,EĞİTİM PROGRAMLARI VE ÖĞRETİM, REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK, BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİMİ VE İNGİLİZ DİLİ EĞİTİMİ II. ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA BAŞVURU YAPAN ÖĞRENCİNLERİN 15 KİŞİDEN AZ OLMASI NEDENİYLE  PROGRAM AÇILMAMIŞTIR.