Eğitim Bilimleri Enstitüsü
14.08.2018

2016-2017 GÜZ YARIYILI İTİBARİYLE 4. DÖNEM VE SONRASI TEZ ÖNERİSİ VERMEMİŞ VEYA KABUL EDİLMEMİŞ TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

14 Kasım 2016 tarih ve 29888 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Necmettin Erbakan Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği’nin

MADDE 17’nin 12. Bendi “Yüksek lisans tezi savunma tarihi tez önerisinin kabul tarihinden itibaren iki yarıyıldan daha az olamaz.”

 

Madde 15’in

1. Bendi Tezli yüksek lisans programının süresi bilimsel hazırlıkta geçen süre hariç, kayıt olduğu programa ilişkin derslerin verildiği dönemden başlamak üzere, her dönem için kayıt yaptırıp yaptırmadığına bakılmaksızın dört yarıyıl olup, program en fazla altı yarıyılda tamamlanır.

2. Bendi Dört yarıyıl sonunda öğretim planında yer alan kredili derslerini ve seminer dersini başarıyla tamamlayamayan veya bu süre içerisinde öngörülen başarı koşullarını/ölçütlerini yerine getiremeyen; azami süreler içerisinde ise tez çalışmasında başarısız olan veya tez savunmasına girmeyen öğrencinin program ile ilişiği kesilir.”

 

Bu yönetmelik maddelerine istinaden 2016-2017 güz yarıyılı itibariyle 4. Dönem ve sonrası Tezli Yüksek Lisans programı öğrencileri için tez öneri Enstitümüze son teslim etme  tarihi  31 Ağustos 2018 Cuma günüdür.

 

Önemli Not: Öğrencilerimizin mağduriyet yaşamamaları ve Tez Önerilerinin Enstitü Yönetim Kurulunda kabul edilmeme ihtimalini göz önünde bulundurarak tez önerilerini son güne bırakmamaları gerekmektedir.

 

2016-2017 GÜZ DÖNEMİ BAŞINDA  ENSTİTÜMÜZCE YAYINLANAN ÖNCEKİ DUYURU İÇİN TIKLAYINIZ.