Eğitim Bilimleri Enstitüsü
19.07.2018

2018-2019 GÜZ YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BİLİM SINAVINA HAK KAZANAN ADAYLARIN LİSTESİ

Enstitümüz 2018-2019 Güz Yarıyılı Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Bilim Sınavına girmeye hak kazanan adaylara ilişkin listeler ve sınav salonları aşağıda belirtilmiştir. 23.07.2018 saat 10:00’da bilim sınavı başlayacaklardır. Adaylar saat 09:45’den sonra sınav salonlarına alınmayacaktır. Adaylar sınava girebilmek için “Sınav Giriş Belgesi” ile “Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi” (fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar) ibraz etmek zorundadırlar. Bunların dışında başka hiçbir belge sınava girmek için geçerli olmayacaktır. Öğrencilerin yanında kalem, kalemtıraş silgi, müzik eğitimi için performans sınavına ait materyaller ve su dışında hiçbir şey alınmayacaktır. Belge kontrolleri ilgili sınav görevlilerince yapılacak olup, eksik belgesi olanlar sınava alınmayacaktır.

Önemli Not: Müzik Eğitimi yazılı bilim sınavı 23.07.2018 tarihi saat 10:00’da yapılacaktır.  Performans sınavı listede belirtilen sıralamaya göre bilim sınavının bitmesine müteakip ilgili Anabilim Dalı Başkanlığınca başlatılacaktır. Adaylara duyurulur.

SINAV SALONLARI LİSTESİ (Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesine Ulaşım için tıklayınız.)

BİLİM SINAVINA HAK KAZANAN ADAYLARIN LİSTESİ

TEZLİ YÜKSEK LİSANS

ALMAN DİLİ EĞİTİMİ(YABANCI UYRUKLU)

ALMAN DİLİ EĞİTİMİ

BEDEN EĞİTİMİ

BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİMİ

BİYOLOJİ EĞİTİMİ

COĞRAFYA EĞİTİMİ

EĞİTİM PROGRAMI VE ÖĞRETİMİ

EĞİTİM YÖNETİMİ

FEN BİLGİSİ EĞİTİMİ

FİZİK EĞİTİMİ

MATEMATİK EĞİTİMİ(YABANCI UYRUKLU)

MATEMATİK EĞİTİMİ

MÜZİK EĞİTİMİ (Performans Sınavı için ilan metnini inceleyiniz.)

OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ

ÖZEL EĞİTİM(ALAN DIŞI)

ÖZEL EĞİTİM( ALAN İÇİ)

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK(YABANCI UYRUKLU)

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK

RESİM - İŞ EĞİTİMİ

SINIF EĞİTİMİ

SOSYAL BİLGİLER EĞİTİMİ

TARİH EĞİTİMİ

TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI EĞİTİMİ

TÜRKÇE EĞİTİMİ

DOKTORA

EĞİTİM PROGRAMLARI VE ÖĞRETİMİ

EĞİTİM YÖNETİMİ

MATEMATİK EĞİTİMİ

MÜZİK EĞİTİMİ (Performans Sınavı için ilan metnini inceleyiniz.)

ÖZEL EĞİTİM(ALAN İÇİ)

ÖZEL EĞİTİM(ALAN DIŞI)