Eğitim Bilimleri Enstitüsü
26.01.2018

2017-2018 BAHAR YARIYILI II. ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KESİN KAYIT HAK KAZANAN ADAYLARIN LİSTESİ

Enstitümüz 2017-2018 Bahar Yarıyılı II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans sonuçları ve kesin kayıt hakkı kazanan adaylara ait listeler aşağıda belirtilmiştir. Kesin Kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 29  Ocak 2018 - 31 Ocak 2018 tarhileri arasında mesai saatleri içerisinde şahsen veya noter vekaleti aracılığı ile yapılacaktır. Posta yoluyla yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir. Kesin kayıt hakkı kazanan adayların kayıt sırasında I. Dönem için 2250 TL yatırmaları gerekmektedir. Bir sonraki dönem için 2250 TL olmak üzere toplam 4500 TL harç ücreti yatırmaları gerekmektedir. Eksik belge ve hatalı başvuru yapan,yanlış beyan veren,kesin kayıt tarihleri arasında kesin kayıt yaptırmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecek olup yerlerine yedek adayların ilanı 01 Şubat 2018 tarihinde Enstitümüz sayfamızdan ilan edilecektir.

KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN LİSTELERİ

EĞİTİM YÖNETİMİ

EĞİTİM PROGRAMI VE ÖĞRETİMİ

YABANCILARA TÜRKÇE ÖĞRETİMİ

KESİN KAYIT SIRASINDA TESLİM EDİLECEK BELGELER

1. Kesin Kayıt Formu için tıklayınız

2. Harç Ücreti Dekontu (Kesin kayıt hakkı kazanan adayların istenilen evrakları Enstitü Öğrenci İşlerine teslim ettikten sonra, öğrenci işlerinden öğrenci numaralarını alarak Vakıfbank' a harç ücretlerini yatırarak dekontu tekrar Enstitü Öğrenci İşlerine teslim etmeleri gerekmektedir. Süre içerisinde harç ücretini yatırmayan adayların yerine yedek kayıt hakkı kazanan adaylar alınacaktır.)

3. İnternet Başvuru Formu (Otomasyon Üzerinden Almak İçin Tıklayınız)

4. Bir adet vesikalık fotoğraf.(Fotoğraf arkasına adı soyadı ve T.C. kimlik numarası yazılmalıdır.)

5. Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi (Yurtdışından mezun olanlar Yüksek Öğretim Kurulundan alacağı Diploma Denklik Belgesi) gereklidir.

6. Lisans derslerine ait not dökümünü gösterir belgenin aslı ve fotokopisi (Transkript)

7. Nüfus Cüzdanı aslı ve fotokopisi

8. Askerlik Tecili Yaptırmak İsteyen Erkek adaylar için; kesin kayıt formunda Askerlik işlemlerin Enstitü tarafından yapılmasını işaretleyip imzalayarak güncel E-Devlet sistemi üzerinden Askerlik Durum Belgesi Enstitümüze teslim etmeleri gerekmektedir.

Askerlik görevini yerine getirenler ise; kesin kayıt formunda Askerlik yaptım işaretleyip imzalayarak E-Devlet üzerinden Askerlik yaptığına dair belge alabilirler.

9. Özgeçmiş için tıklayınız

*SINIF ÖĞRETMENLİĞİ YETERLİ KONTENJAN OLMAMASI NEDENİYLE AÇILMAMIŞTIR.

RET LİSTE