Beslenme ve Diyetetik Bölümü
13.04.2021

YAZ MESLEKI UYGULAMA DERSI DUYURUSU

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
Beslenme ve Diyetetik Bölümü
 

YAZ MESLEKI UYGULAMA DERSI DUYURUSU
 
Yaz Mesleki Uygulama Yönergesi'nde belirtilen şartları taşıyan öğrenciler, pandemi nedeni ile öncelikle yaşadıkları şehirlerde Fakültemiz Mesleki Uygulama Yönergesinde belirtilen şartları bulunduran kurum ve kuruluşlara yaz mesleki uygulama başvurularını yapabileceklerdir. Mesleki Uygulama Başvurusunda ilgili kurumdan kabul alan öğrenciler belirtilen bahar yarıyılı sınavlarının bitimini takip eden haftada (26 Temmuz-6 Eylül 2021 arası 30 iş günü)  Mesleki Uygulamaları'na başlayacaklardır. Mesleki Uygulama için kabul alamayan öğrencilerimiz Mayıs ayının sonuna kadar Bölüm Mesleki Uygulama sorumlusu Dr Öğretim Üyesi Fatma Kübra Sayın’a isimlerini bildirmeleri gerekir. Kabul alamayan öğrencilermize Yaz Mesleki Uygulamalarını Üniversitemiz Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapabilme imkanı sağlanacaktır.

Yukarıda bahsedilen durum pandemi ile ilgili herhangi bir kısıtlama söz konusu olmadığı süre için geçerlidir. Pandemi sürecinde meydana gelebilecek aksi durumlarda Üniversitemiz Senatosunca verilecek karara göre hareket edilecektir.

Yaz Mesleki Uygulaması başlamadan hemen önce öğrencilerin sigorta girişleri Fakültemiz öğrenci işleri tarafından yapılır ve Mesleki Uygulama esnasında sağlık raporu alınması durumunda  aynı gün öğrenci işlerine sigorta bildirimi için sağlık rapor bilgisi verilmek zorundadır. Geç bildirimden dolayı doğacak para cezasından bildirimi yapmayan sorumludur.12.04.2021
 
Yönerge linki
(https://www.erbakan.edu.tr/storage/images/department/saglikbilimleri/belgeler/yonergeler/NE%C3%9C%20Sa%C4%9Fl%C4%B1k%20Bilimleri%20Fak%C3%BCltesi%20Mesleki%20Uygulama%20Y%C3%B6nergesi%202.pdf)