Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
17.11.2023

Öğrencilerimiz “Kızılay Farkındalık Eğitimi”nde biraraya geldiler.

Öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. Şerife Eylül Duman ve Öğr. Gör. Yasemin Öztürk’ün katkılarıyla  İlk ve Acil Yardım Programı ile Ağız ve Diş Sağlığı programında eğitim görmekte olan öğrencilerimiz Türk Kızılay Konya Toplum Merkezi Sosyal Uyum Program Sorumlusu Mustafa Aytekin ve Genç Kızılay Üniversitelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sayın Esat Erbil Tabak ile bir araya geldiler. Genç Kızılay Konya Akran Eğitimi çerçevesinde Kızılay ve faaliyetlerinin anlatıldığı etkinlik öğrencilerimizin sorularına cevap buldukları keyifli bir sohbet havasında geçti. Değerli bilgilerini bizimle paylaşan Kızılay ekibine öğrencilerimize sundukları değerli katkılarından dolayı meslek yüksekokulumuz adına teşekkür ederiz.