Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Öğr. Gör. Mustafa KARABULUT

1993 yılında Trabzon’un Akçaabat İlçesi’nde doğdu. 2012 yılında Akçaabat Sağlık Meslek Lisesi Acil Tıp Teknisyenliği Bölümünden bölüm birincisi olarak mezun oldu. 2013 yılında Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü Solhan Devlet Hastanesinde Acil Tıp Teknisyeni olarak göreve başladı. Aynı yıl içerisinde Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü Akçakoyun Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonuna tayin oldu.

2016 yılında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Acil Yardım ve Afet Yönetimi Lisans programını bölüm üçüncüsü olarak tamamladı. Aynı yıl içerisinde Rize İl Sağlık Müdürlüğüne atanmış olup Rize İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı birçok Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda görev yapmış ve istasyon sorumluluğu görevini ifa etmiştir. 2018 yılında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Doğal Afetlerin Risk Yönetimi Yüksek Lisans programından mezun olmuştur.

2021 yılında Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü İlk ve Acil Yardım Programına Öğretim Görevlisi olarak atanmıştır. 2021 yılından itibaren Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Bölüm Başkanı ve 2024 yılından itibaren de Yüksekokul Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.  Evli ve iki çocuk babasıdır.