Hakkımızda

Necmettin Erbakan Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında açılmış olup, iki bölüm ve iki program ile sağlık alanında nitelikli ara eleman yetiştirmek için ön lisans düzeyinde eğitim vermektedir. Meslek yüksekokulumuz ilk öğrencilerini Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü altında İlk ve Acil Yardım Programı ile Dişçilik Hizmetleri Bölümü altında Ağız ve Diş Sağlığı Programına kabul etmiştir. Mezunlar, eğitim aldıkları bölümün niteliğine göre hem kamu sektöründe hem de özel sektörde sağlık ara elemanı olarak çalışma olanağına sahiptir. Ön lisans programlarımızdan mezun olacak her bir öğrencimiz, ülkemizde önemli bir sektör olan sağlık alanında yerlerini almaya hazır hale gelerek toplumun sağlık standartlarını artırmanın mutluluk ve gururunu yaşayacaklardır.