Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Öğr. Gör. Özer ARIK

1985 yılında Balıkesir'in Gönen ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimimi Gönen ve Balya ilçelerinde tamamladı. 2003 yılında Gönen Hacı Şükriye İpek Sağlık Meslek Lisesi Çevre Sağlığı Teknisyenliği bölümünden mezun oldu. 2005 yılında Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne atanarak Sağlık Teknisyeni kadrosunda devlet memuru olarak göreve başladı.  
2010 yılında Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği ön lisans programından, 2012 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme bölümü lisans programından, 2014 yılında ise Necmettin Erbakan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sağlık Yönetimi Tezli Yüksek Lisans programından mezun oldu.
2005 – 2011 yılları arasında; Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde satın alma memurluğu, hizmet ihaleleri sorumlusu ve ihale şefi olarak çalıştı. 2011- 2013 yılları arasında; N.E.Ü. Tıp Fakültesi Hastanesi’nde satınalma müdür yardımcısı, 2013- 2018 arasında ise N.E.Ü. Tıp Fakültesi Hastanesi’nde Hastane Müdürü (Mali İşler Koordinatörü) pozisyonlarında tedviren idari görevlerde bulundu. 2018 yılından itibaren de Necmettin Erbakan Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Dişçilik Hizmetleri Bölümü Ağız ve Diş Sağlığı Programı’nda Öğretim Görevlisi olarak ve 2021 yılından itibaren de Yüksekokul Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.