Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
03.11.2023

İlk ve Acil Yardım Programı Öğrencilerimiz Adli Vakalarda Maddi Delillere Yaklaşım Eğitimi’nde Buluştular.

Meslek Yüksekokulumuz öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Tuğrul YILMAZ ve Öğr. Gör. Mustafa KARABULUT’un katkılarıyla düzenlenen “Adli Vakalarda Maddi Delillere Yaklaşım Eğitimi”, Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde İlk ve Acil Yardım Programı 2.sınıf öğrencilerinin katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir. Çalışma hayatında adli vakalarla sık sık karşı karşıya kalacak olan İlk ve Acil Yardım öğrencilerine görev ve sorumluluk bilincinin aşılanması için düzenlenen eğitime katılan Konya İl Emniyet Müdürlüğü’nde görev alan Komiser Yardımcısı Elif ŞAHİN ve Polis Memuru Ali GÖKMEN’e katkılarından dolayı Meslek Yüksekokulumuz adına teşekkür ederiz.