Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
13.10.2023

Yüksekokulumuz öğrencileri "Temel Afet Bilinci Eğitimi" konulu seminere katıldılar.

Meslek Yüksekokulumuz öğretim elemanı Öğr. Gör. Yasemin Öztürk’ün katkılarıyla, NEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Sivil Savunma Amiri Musa Kazım Aksel tarafından okulumuz İlk ve Acil Yardım Programı ile Ağız ve Diş Sağlığı programında eğitim görmekte olan öğrencilerimizTemel Afet Bilinci Eğitimi” konulu seminere katıldı. Sunumun ardından öğrencilerimizle birlikte bir deprem tatbikatı uygulayarak deprem sonrası tahliye işlemi gerçekleştirildi. Deprem tahliye tatbikatının ardından öğrencilerimiz yangın söndürme tatbikatına katıldı. Sayın Musa Kazım Aksel’e değerli çalışmalarından dolayı meslek yüksekokulumuz adına teşekkür ederiz.