Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
06.07.2023

Ağız Diş Sağlığı Programı Öğrencilerimiz 'Sosyal Medyadan, Sosyal Meydana' adlı etkinlikte çocuklarla buluştu

Yüksekokulumuz Dişçilik Hizmetleri, Ağız ve Diş Sağlığı Programı 2022-2023 eğitim, öğretim yılı bahar yarıyılında Gönüllük Çalışmaları dersi kapsamında 1.sınıf öğrencilerimiz, Konya Gençlik ve Spor Bakanlığı, Meram Gençlik Kollarının düzenlediği ‘‘Sosyal Medyadan, Sosyal Meydana’’ adlı etkinliğe gönüllü katılarak hem çocukları eğlendirdiler, hem de kendileri eğlendiler.
Etkinlikler kapsamında,zeka oyunları, voleybol, basketbol, yüz boyama, halat çekme, çuval yarışı, sandalye kapmaca, bilardo, yakar top, balon patlatmaca, halay gibi oyunlara yer verildi.
Etkinlik ile bilgi veren ders sorumlusu Öğr.Gör.Dr.Şerife Eylül Duman, çocukların ve gençlerin ekran bağımlılığının azaltılarak; sportif, sosyal ve kültürel faaliyetlerle birlikte sosyalleşmesi ve keyifli zaman geçirmesi gerektiğini söyledi.
Son olarak, öğrencilerimiz ve çocuklar için dinlenmek amaçlı kitap okuma etkinliği ve şeker dağıtımı yapıldı.
Keyifli anlara ortak olan gönüllü öğrencilerimize teşekkür ederiz.