Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
09.06.2023

İlk ve Acil Yardım Programı Öğrencileri Meram Atatürk İlköğretim Okulu'nda

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi İlk ve Acil Yardım Programı Öğrencileri ve Meram Gençlik Merkezi'nin katkılarıyla Meram Atatürk İlkokulu 4. sınıf öğrencilerine eğitimde;
 -İlk yardım nedir ?
-İlk yardımın önemi nedir?
-Hava yolu tıkanıklığı
-Kanamalar, yaralanmalar, yanıklar, bayılma gibi birçok sağlık sorununda uygulanması gereken temel ilk yardım uygulamaları ile ilgili bilgi verildi.
Necmettin Erbakan Üniversitesi İlk ve Acil Yardım programı öğrencilerinden Ayşegül Karabacak "Küçük dostlarımızla bir araya gelmenin mutluluğu hiçbir şeye değişilmezdi bizler bilgilerimizi onlara aktardıkça mutlu olduk onlar da doğru bilgileri öğrenip hayatlarında kullanabilecekleri için bizlere teşekkürlerini ifade ettiler günün sonunda hem bizler hem de küçük arkadaşlarımız kazandılar. " ifadesini kullandı.