Ortak Eğitim Koordinatörlüğü
20.03.2024

Ortak Eğitim Programı 2024-2025 Dönemi Aday Öğrenciler için Bilgilendirme ve Tanıtım Toplantısı

TOPLANTI İÇERİĞİ

2024-2025 Dönemi Ortak Eğitim Programı için, Fakültemiz Konferans Salonu'nda dekanımız Prof.Dr. Süleyman Savaş Durduran, Bölüm Ortak Eğitim Koordinatörlerimiz ve aday öğrencilerimizin katılımı ile Fakülte Ortak Eğitim Koordinatörümüz Doç. Dr. Hüseyin HAKLI'nın sunumunu gerçekleştirdiği bilgilendirme ve tanıtım toplantısı yapıldı.

Toplantıda aday öğrencilere, mevcut Ortak Eğitim Programının değerlendirilmesi, firmalar, yeni dönem başvuruları, tercih ve yerleştirme süreçleri, uygulama aşaması, karşılaşılan sorunlar ve program ile ilgili diğer önemli konular hakkında bilgi verildi.

2023-2024 Dönemi Ortak Eğitim Programı'nda yer alan öğrencilerimizin gönderdiği tanıtım videoları ise büyük beğeni topladı.

Toplantıya 150'ye yakın aday öğrencinin katılması ile programa yoğun ilgi olduğu görülürken, soru/cevap bölümü ile toplantı sonlandı.

Toplantı ile ilgili sunum dokümanına bu bağlantıdan "Sunum Dokümanı" erişim sağlayabilirsiniz.