15.12.2023

“REGENEU SCIENCE DAY-I”

Fakültemiz Biyomedikal Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Meltem Demirel KARS’ın Ufuk Avrupa projesi kapsamında yürütücülüğünü yaptığı “Consolidating the Expertise of Necmettin Erbakan University Towards The Development of Biofibers for Wound Healing and Tissue Regeneration” (REGENEU, 101079123) isimli  “REGENEU SCIENCE DAY-I” düzenlendi. Fakültemiz ev sahipliğinde, 14.12.2023 tarihinde Fakültemiz konferans salonunda düzenlenen etkinlikte 16 Yüksek Lisans ve Doktora öğrencimiz çalışmalarını İngilizce olarak hazırlayıp sundular. Etkinlik açılışında konuşan Sayın Dekanımız Prof. Dr. Semih Ekercin, Fakültemizde bilime ve öğrencilerimize katkı sağlayacak etkinliklerin düzenlenmesinin sevindirici olduğunu ve bu tür etkinliklere destek vererek ev sahipliği yapmaktan da mutlu olduklarını bildirdi. Etkinlik, sunum yapan katılımcılara katılım sertifikası takdimiyle sonlandı.