Kütüphane Ve Dokümantasyon Daire B.
11.01.2024

SAGE Knowledge Anlaşması



Değerli Araştırmacılar,
Necmettin Erbakan Ünversitesi Yayınları (NEÜ PRESS) öncülüğünde SAGE Yayınevi arasında, SAGE Premier Dergilere erişim + SAGE Research Methods + Sage Knowledge ekitapları ve Read and Publish (Oku ve Yayımla) Anlaşması yapılmıştır.
Read and Publish (Oku ve Yayımla) Anlaşması doğrultusunda SAGE Premier Dergilere erişim sağlayan kurumumuzdan başvurusu kabul edilen makalelerin;
Hibrit dergilerde olarak sınıflandırılmış dergilerde ÜCRETSİZ APC + Gold Açık Erişim dergilerde ise APC ücretinde %20 indirim olanağı sağlanmıştır.
Ekteki excel dosyasında her iki dergi listesi detayları paylaşılmıştır.
Anlaşma süresince hibrid ve altın açık erişimli dergilerde makale yayımlama konusunda yayıncının uyguladığı bir sınırlama olmayacaktır.
 
Kabul alan makalelerin izleyeceği yola ilişkin bilgilendirme linkleri aşağıda paylaşılmıştır.
 
https://uk.sagepub.com/en-gb/eur/instructions-for-hybrid-open-access-sage-choice-authors
 
https://uk.sagepub.com/en-gb/eur/instructions-for-gold-open-access-authors
 
Sage Knowledge ekitapları
Sage Knowledge, yayınevinin 5800’den fazla ekitap ve referans kaynakları içeren platformudur. Bunlara erişiminiz açılmış olup kullanımda herhangi bir sınırlama bulunmamaktadır. Koleksiyon; İşletme, Psikoterapi, Kriminoloji, Eğitim, Çevre Bilimleri, Sağlık ve Sosyal Bakım, Liderlik, Medya, İletişim, Kültür Çalışmaları, Hemşirelik, Politika, Uluslararası İlişkiler, Psikoloji, Sosyal Çalışmalar ve Sosyoloji alanlarını içermektedir.
 
Kullanım klavuzu ve broşürü ekte dikkatinize sunarım. Poster ve diğer materyalleri ise şu adresten edinebilirsiniz: https://us.sagepub.com/en-us/nam/sklibres