Gıda Mühendisliği Bölümü
07.08.2018

Bölümümüze Ziyaret

25-28 Haziran tarihleri arasında Erzurum’da gerçekleştirilen “2nd International Conference on Triticale and Wheat Biology, Breeding and Production” adlı konferans kapsamında ülkemize gelmiş olan Prof. Dr. Ravindra CHİBBAR, Prof. Dr. Rishi Kumar BEHL ve Dr. Palvinder Singh Chhinzar, Selçuk Üniversitesi Sarayönü Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Tohumculuk Programı öğretim üyesi sayın Prof. Dr. Seydi Ahmet BAĞCI eşliğinde bölümümüze ziyarette bulundular.

Sayın Prof. Dr. Ravindra CHİBBAR; Kanada Saskatchewan Üniversitesi’nde, sayın Prof. Dr. Rishi Kumar BEHL; Hindistan CCS Haryana Tarım Üniversitesinde, sayın Dr. Palvinder Singh Chhinzar ise; Hindistan Rajasthan Padampur SKM Tarım Fakültesinde görev yapmaktadır.

Misafirlerimizle, bölüm öğretim üyelerimiz ve lisansüstü öğrencilerimiz eşliğinde; bölümümüz pilot üretim tesisi ve laboratuvarları hakkında bir tanıtım gezisi gerçekleştirildi. Görüşmede, ikili işbirliği fırsatlarının oluşturulması adına yapılabilecek ortak projeler, araştırmacı ve öğrenci değişimi gibi konular ele alındı. Yürütülen ve gerçekleştirilecek olan projeler hakkında karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı ziyaret, bölümümüz tarafından üretimi yapılan ürünlerin hediye edilmesi ve pilot tesisimizde çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.