Gıda Mühendisliği Bölümü
10.11.2017

Konferans: Un Fabrikalarında Yüksek Teknoloji Kullanımı ve Kalifiye Eleman

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Gıda Topluluğunun düzenlemiş olduğu Un Fabrikalarında Yüksek Teknoloji Kullanımı ve Kalifiye Eleman konulu konferans Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik’in katılımıyla NEÜ Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi konferans salonunda gerçekleşti. Sektör hakkında öğrencilerle interaktif konuşmalarla devam eden konferansta, Çevik, "Borsamız, Sanayi Odamız, Ticaret Odamız, Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu ve Orta Anadolu Un Sanayicileri Deneği ile Necmettin Erbakan Üniversitesi bünyesinde kurulan Değirmencilik Bölümüne desteğimiz sürecektir.” dedi . Program, NEÜ Rektör Yardımcısı Profesör Doktor Tahir Yüksek’in Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik'e hediye takdimi, ve hatıra fotoğrafı çekimiyle son bulmuştur.