Fen Fakültesi
23.11.2023

Prof. Dr. Ahmet COŞKUN, Prof. Dr. İbrahim YALÇINKAYA ve Prof. Dr. Emrah TORLAK hocalarımıza ve Emekli Fakülte Sekreterimiz Esma İŞLEYİCİ’ye Fakültemize sunmuş oldukları değerli emek ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Önceki dönem Dekanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet COŞKUN hocamız, Dekan Yardımcısı olarak görev yapan Prof. Dr. İbrahim YALÇINKAYA ve Prof. Dr. Emrah TORLAK hocalarımıza Fakültemize sunmuş oldukları katkılarından dolayı teşekkür plaketlerini sundu.
Emekli Fakülte Sekreterimiz Esma İŞLEYİCİ’nin de katıldığı teşekkür töreninde, Prof. Dr. Ahmet COŞKUN hocamız tarafından Esma İŞLEYİCİ’ ye Fakültemize verdiği emekleri için teşekkür plaketi takdim edildi.
        Törenimiz sıcak ve samimi bir ortamda toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.