Fen Fakültesi
04.08.2023

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurumlar Arası Yatay Geçiş Kesin Sonuç İlanı Listesi

Kesin Sonuç İlanı Listesi Tıklayınız...

Kayıt Tarihleri : 07-10 Ağustos 2023

- Fakültemiz programlarına kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıtları şahsen ya da kanuni temsilcileri (noter vb.) tarafından yaptırılacaktır.

Kayıtta İstenen Evraklar:

1-) Not Belgesi (Başvuran öğrencinin öğrenim gördüğü Yükseköğretim Kurumundan aldığı, bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notları ve genel ağırlıklı not ortalamasını gösteren resmi onaylı belgenin aslı) (Yeni tarihli olmak koşulu ile e-devlet / e-imza / ıslak imzalı olabilir)
2-) Öğrenci Belgesi (Yeni tarihli olmak koşulu ile e-devlet / e-imza / ıslak imzalı olabilir)
3-) ÖSYM Yerleşme Belgesi (Onay Kodlu)
4-) ÖSYM Sonuç Belgesi (Onay Kodlu)
5-) Disiplin cezası almadığına dair belge (Öğrenci belgesi veya Not belgesinde ilgili ibarenin olması yeterlidir)
6-) Öğrencinin yatay geçişine engel bir durumunun olmadığına dair belge (Öğrenci belgesi veya Not belgesinde ilgili ibarenin olması yeterlidir)
7-) Üniversitesine ait öğrenci kimlik kartı.

* Belgeleri eksik olan veya yanlış evrak sunan öğrencilerin müracaatları kabul edilmeyecektir.