Fen Fakültesi
12.06.2023

Pedagojik Formasyon Hakkında...

2022-2023 eğitim-öğretim yılında pedagojik formasyon derslerini alan ve mezun olacak öğrencilerimiz aşağıdaki hususları dikkate alarak dilekçelerini şahsen veya eposta ([email protected]) ile 16 Haziran 2023 Cuma günü mesai bitimine kadar göndermeleri gerekmektedir.

Dikkat edilecek hususlar.
-Formasyon derslerinin not ortalamasına dahil olmasını isteyen öğrencilerimiz dilekçedeki kutucuğa tik koymayacaklardır.
-Formasyon derslerinin not ortalamasına dahil olmamasını isteyen öğrencilerimiz dilekçedeki kutucuğa tik koyacaklardır.
-Formasyon eğitimi alan ve mezun durumunda olan tüm öğrencilerimiz dilekçelerini vermek zorundadırlar. Dilekçelerini vermeyen öğrencilerin mezuniyetleri gecikeceğinden dolayı belirtilen tarihlerde dilekçelerin tarafımıza ulaşması önem arz etmektedir.

Not: Mezun durumunda olmayan öğrenciler dilekçe veremezler. Mezun durumuna geldikleri zaman dilekçe verebileceklerdir.

Dilekçe için tıklayınız.