Eğitim Bilimleri Enstitüsü
23.05.2019

Öğrencilerimizin Dikkatine (Güncellendi)

2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılı bahar yarıyılı itibariyle azami sürelerini dolduran öğrencilerden savunma sınavına girecek olanlar için;

10 Temmuz tarihine kadar tez savunma sınavına girmiş olmaları ve üç gün içinde tez savunma tutanak formunu enstitüye teslim etmeleri şartıyla,

-Başarılı olan öğrenciler tezleri ile mezuniyet evraklarını savunma sınavından sonra bir ay içinde enstitüye teslim etmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde kayıtları silinir.

-Düzeltme kararı verilen öğrenciler savunma sınavından sonra üç ay içinde ikinci savunma sınavına girmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde kayıtları silinir.

-Başarısız olan ve 10 Temmuz tarihine kadar savunma sınavına girmeyen öğrencilerin kaydı silinir.

Öğrencilerimize duyurulur.

Not: Öğrencilerimizin 10 Temmuz 2019 tarihinden önce tez savunma sınavı tarihi alabilmek için Tez teslimi dilekçe evraklarını en geç 25 Haziran 2019 Salı günü mesai bitimine kadar enstitümüze teslim etmeleri gerekmektedir.